Humalainen mies ajeli ruohonleikkurilla Mikkelissä – päätyi poliisin haaviin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rattijuopumus on aina rattijuopumus, olipa alla sitten auto tai teillä epätavallisempi moottoriajoneuvo. Tämän sai huomata hiljattain humalassa ruohonleikkurilla ajelemaan lähtenyt mies Mikkelissä.

Itä-Suomen poliisilaitoksen tiedotteen mukaan poliisipartio oli suorittamassa harva-alueen valvontaa Mikkelin Suomenniemellä tiistaina 16. elokuuta. Noin kello 18 aikaan poliisit havaitsivat Kirkonkyläntietä pitkin päältäajettavalla ruohonleikkurilla ajelleen miehen. Partio päätti puhalluttaa hänet.

Ruohonleikkurimies puhalsi poliisin alkometriin lukeman 0,62 mg/l. Törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävä määrä alkoholia uloshengitysilmassa on 0,53 mg/l. Poliisin mukaan miehen epäilläänkin syyllistyneen törkeää rattijuopumukseen.