Lisa Rinnan biksuvartalo hämmästyttää – ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna tuli alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta, jossa hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Näyttelijäkaunotar on hämmästyttänyt jo pitkään vartalollaan, joka ei muistuta juurikaan sitä mielikuvaa, mikä lähes kuusikymppisistä vartaloista on. Sen sijaan Rinna näyttää kuin fitness-harrastajalta ennen kilpailuja.

59-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965. Äskettäin Rinna poseerasi rinnat paljaana Room 23 -kirjassa, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.