Hannu Pikkarainen muuttamassa Lappiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuntovalmentaja ja entinen ammattijääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on kertonut haaveilevansa Lappiin muutosta. Hän on nyt selventänyt unelmiaan, että Lappiin muuttaminen on ollut pitkään hänen tavoitteenaan, mies ainoastaan odottaa sopivaa ajankohtaa.

– Joku mun sisällä sanoo et nyt ois ehkä se hetki. Joku vähän ehkä jarruttaa. Nyt on kuitenkin katsottava miten asiat järjestyisi niin, että muutto ja arki siellä olis mulle mahdollista. Mut ihan vaan siis teille tiedoks, että se ei todellakaan ollut mikään random heitto, vaan totisinta totta, Pikkarainen kirjoittaa Instagramiin.

– Oon myös miettinyt niin, että onko mulla mitään todella hyvää syytä jäädä Helsinkiin. Syytä, joka estäis mua vaan varaamasta junaliput, poistumasta kohti yhtä haavetta ja huikeaa kokemusta. Vain aika näyttää milloin mun tie vie pohjoiseen, mutta lähes sata varmasti se sinne joskus vie, hän jatkaa ja paljastaa jo saaneensa aiheesta viestejä.