Aseistautunut mies pidätetiin – julisti Trumpin presidenttikuninkaaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Donald Trumpin presidenttikausi päättyi tammikuussa 2021, mutta hänellä on edelleen vannoutunut fanikunta. Yksi Trump-fani pidätettiin Pennsylvanian osavaltiossa erikoisen välikohtauksen seurauksena.

Keltaiseen turvaliiviin ja värikkääseen peruukkiin sonnustautunut Jan Stawovy ilmestyi Dairy Queen -jäätelökahvilaan lauantaina. .40-kaliiperisella pistoolilla varustautunut 61-vuotias mies väitti alkuun olevansa peitepoliisi tutkimassa huumetapausta. Stawovyn holtiton ajotyyli oli herättänyt huomiota, ja pian paikalle saapuivat myös todelliset poliisivoimat.

Stawovy alkoi huutaa poliiseille alatyylisiä kommentteja ja kutsui itseään profeetaksi, jonka tehtävänä on tappaa kaikki demokraattipuolueen jäsenet. Mies kertoi myös työskentelevänsä sen eteen, että Trumpista tehtäisiin Yhdysvaltojen presidenttikuningas. WPXI-uutissivuston mukaan poliisi takavarikoi hänen autostaan myöhemmin vielä kaksi ampuma-asetta ja lukuisia ammuksia.