Claudia Romanin peppushow alkoi jälleen – pakarat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu italialainen glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi hänen pätevöidyttyään tuomariksi. Nykyisin Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Nyt Claudia on tapansa mukaan esitellyt kurvikasta takapuoltaan sosiaalisen median seuraajilleen, kuin hän on poseerannut kameran edessä pakarat käytännössä paljaana. Tällaiset kuvat ovat Romanille jo tuttuja, eli mitään poikkeuksellista kuvissa en nähdä.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.