Devin Brugman paljasti biksuvartalonsa – kuva ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Devin Brugman poseeraa usein lomakuvissa yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Nyt Brugman on poseerannut sosiaalisen median seuraajiensa iloksi mustissa biksuissa, kun hän oli nauttimassa auringosta Los Angelesissa. Samalla hän esitteli Mondayn malliston tuotteita.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä uimapukujen mallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.