Olivia Culpon perhe sai oman realityohjelman – jäävätkö Kardashianit kakkoseksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Hän on menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja. Kun nainen muutti taannoin Rhode Islandilta Los Angelesiin, seurasi kaksi hänen siskoaan perässä. Nyt he ovat saaneet oman realityohjelman.

TLC:n uusin reality-show The Culpo Sisters esittelee Olivia Culpon elämää kahden sisaruksensa, Auroran ja Sophian, rinnalla. Sarjasta on nyt julkaistu traileri ja se on ensinäkemältä kiehtova sekä tietenkin draamapitoinen. Kolmekymppinen Olivia lupaa, että luvassa on rehellisin realitysarja, mitä on tehty.

– Meillä ei ole suodatinta eikä draamasta tule pulaa, Culpot lupaavat trailerilla.

Ohjelmaa esitetään Yhdysvalloissa TLC-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa. Jäämme odottamaan tietoa, koska sarja rantautuu Suomeen. Nähtäväksi jää myös se, nousevatko Culpot nykyisiä realitymarkkinoita hallitsevien Kardashianien ohi.