Nainen tuijotti puhelimen navigaattoria – ajoi punaisia päin Hämeenlinnassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Älypuhelimiaan tuijottaneet ihmiset ovat joutuneet yhä useammin erilaisiin onnettomuuksiin. Olemme muun muassa kertoneet veteen ajaneista autoilijoista ja jyrkänteeltä pudonneista selfiekuvaajista. Hämeenlinnassa selvittiin onneksi säikähdyksellä naisen tuijotettua puhelimensa ruutua väärässä paikassa.

– Poliisipartio havaitsi, ettei henkilöauton kuljettaja noudattanut punaista liikennevaloa sunnuntai-iltana Hämeenlinnan keskustassa. Naisen ajosuunnassa oli punainen liikennevalo palanut jo pidemmän aikaan. Risteävältä kadulta tullut henkilöauto joutui jarruttamaa välttääkseen törmäyksen, Hämeen poliisista kerrotaan.

Punaisia päin ajanut nainen oli pitänyt matkapuhelinta kädessään navigointitarkoituksessa. Hän ei kertomansa mukaan havainnut punaisia liikennevaloja. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.