Base-hyppy rajusti pieleen – onnettomuus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Base-hypyissä laskuvarjohyppyjä tehdään kiinteiltä alustoilta, kuten jyrkänteiltä tai rakennusten katoilta käsin. Toisinaan lajin harrastajat kohtaavat yllättäviä tilanteita maaston arvaamattomuuden vuoksi. Base-hyppääjä Rory Allen löysi taannoin itsensä vaarallisesta tilanteesta Saksassa.

Varjon avauduttua se kääntyi ja mies törmäsi kallion seinämään. Lopulta varjo takertui kiinni kalliosta kasvaneeseen puuhun. Hän päätyi roikkumaan varjonsa varassa kahden tunnin ajan.

Allen mursi onnettomuudessa jalkansa. Vaarana oli myös veren pakkautuminen jalkoihin, mutta hyppääjä onnistui 9News-uutissivuston mukaan välttymään siltä liikuttelemalla varpaitaan säännöllisesti. Hurjasta tilanteesta TikTokissa videon julkaissut Allen kerää parhaillaan rahalahjoituksia hänen apuunsa saapuneille henkilöille.

@infiniteadventures When things don’t go well in BASE jumping you can end up in some spicy situations #fail #mountainrescue ♬ original sound – Ground Rush

@infiniteadventures For those people with a short attention span. Here another angle without the extra stuff #adventure #fail #viral ♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf