Uskomaton vartalo! Aikuisviihdetähden ampiaisvyötärö vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisille suunnatuista videoista tunnetuksi tullut englantilainen Candy Charms nauttii ampiaisvyötärönsä esittelemisestä sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannoksia, joita hän esittelee auliisti paljastavissa asuissa.

Tällä kertaa kurvitar on esitellyt vahvasti leikeltyä vartaloaan sosiaalisessa mediassa tavalla, joka ei jätä epäselvyyksiä kauneusleikkausten tuloksista. Katso kuvat tästä ja tästä.

Lontoossa asuva Candy Charms on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.