Napapiirin sankarit 4 -elokuvan traileri julkaistiin – elokuvassa traaginen kohtalo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen elokuvasarja Napapiirin sankarit saa jatkoa tänä vuonna. Tuoreessa elokuvassa henkilökatras on osittain muuttunut. Uutta sankaria Paavoa näyttelee Putouksesta tunnettu Heikki Ranta.

Napapiirin sankarit 4 -elokuvassa Lapista etsitään nyt vaikeasti löytyvää tofua. Elokuvan tuore traileri paljastaa myös traagisemman juonenkäänteen, sillä Jussi Vatasen edellisissä osissa näyttelemä Janne on elokuvan alussa menehtynyt. Häntä kaipaamaan ovat jääneet Pamela Tolan näyttelemä Inari ja Timo Lavikaisen näyttelemä Tapio.

– Minun esittämäni Räihänen on neljännen Napiksen tullen menettänyt hyvän ystävänsä jo toistamiseen saagan mittaan. Ensin meni Kapu ja nyt Janne. Niin se Napis on kuin oikea elämä – kaikki rakkaat eivät täällä kulje rinnalla loppuun asti, Lavikainen kertoo tiedotteessa.

Juha Wuolijoen ohjaamassa ja Pekko Pesosen käsikirjoittamassa elokuvassa mukana ovat myös muun muassa Kari Ketonen, Heikki Silvennoinen ja Jussi Lampi. Napapiirin sankarit 4 saa ensi-iltansa 23. joulukuuta.