Melissa Lori ikuistettiin härskistä kuvakulmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee sosiaalisessa mediassa rohkeita valokuvia, jotka hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Nyt Melissa on ikuistettu sosiaalisen median päivityksensä poikkeuksellisesta kuvakulmasta, sillä biksuihin sonnustautunut kaunotar kuvattiin alaviistosta. Hän itse kommentoi kuvansa yhteydessä haluavansa vaihtaa välillä perspektiiviä.

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa. Hän on koetellut somepalvelujen rajoja jo vuosien ajan ja siten saanut kerättyä itselleen suuren seuraajajoukon.