Leonardo DiCaprio pokasi taas nuoren supermallin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on viihtynyt tämän syksyn aikana tiiviisti 27-vuotiaan supermalli Gigi Hadidin kanssa. Äskettäin he juhlivat yhdessä halloweenia pikkutunneille saakka. Samassa seurueessa oli myös Irina Shayk ja Stella Maxwell.

Gigi Hadidilla on kaksivuotias tytär yhdessä One Direction -laulaja Zayn Malikin kanssa. Hadidin ja DiCaprion on kerrottu olevan tosissaan toistensa suhteen ja nauttivansa yhdessäolosta. Seurustelusta ei kuitenkaan ole tiedotettu virallisest.

DiCaprion ero Camila Morronesta herätti aiemmin huomiota, koska mallina työskentelevä Morrone täytti kesällä 25 vuotta. 47-vuotias DiCaprio seurustelee pääsääntöisesti itseään huomattavasti nuorempien naisten kanssa. Silminnäkijän mukaan Hadid ja DiCaprio olivat muun muassa tanssineet pöydillä ja bailanneet aamuyöhön asti, Entertainment Tonight uutisoi.