Takapuoli timmiksi? Jen Selter näytti miten – video vangitseet katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu yhdysvaltalainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Jen esitteli taatusti toimivaa pepputreeniään seuraajilleen, sillä jos tuloksena voi olla maailmankuulut pakarat, ei treeni voi mennä pieleen. Ihan heti Selterin paikkaa on tuskin kukaan toinen kyselemässä.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.