Ice-T:n jättipovinen vaimo Coco ei rintavakoaan piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, mutta julkisuudessa hänet tunnetaan uhreista kurveistaan. Taannoin hän aiheutti närkästystä Baha Bay Water Park -vesihuvipuistossa, jossa hän nautti päivästä takapuolen lähes kokonaan paljastaneessa asussa.

Nyt Coco poseeraa räppärimiehensä kanssa punaisissa juhla-asuissa, joissa Coco tarjoilee rintavakoaan kuin tarjottimella. Hän toteaa olevansa palkintovaimo, mutta vain koska hänen miehensä on palkintomies.

Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt kuusivuotiasta Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi ja kuljettaa lasta edelleen rattaissa. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.