Whoopi Goldberg sai koronaviruksen toisen kerran tänä vuonna – järkyttyi suojan tehottomuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäkonkari Whoopi Goldberg sairastui toisen kerran koronavirustautiin tänä vuonna. Hän sai viruksen ensimmäisen kerran tammikuussa. Nyt se tarttui uudestaan ja näyttelijä on kertomansa mukaan järkyttynyt.

– Tämä on shokki, koska tiedättehän, että olen kolminkertaisesti rokotettu. En ole ollut missään, en ole tehnyt mitään, mutta juuri tämä on tyypillistä omikronille. Siitä ei tiedä missä se on, kuka sen saa tai kuka ei, Goldberg parahtaa Entertainment Weeklyn mukaan.

Hänen viimeisin positiivinen testinsä tulee viikko sen jälkeen, kun hän lopetti Twitterin käytön. Goldberg boikotoi Elon Muskin siirtymistä yhtiön omistajaksi. Hänen oli määrä esiintyä The View -keskusteluohjelmassa, mutta jätti sen väliin sairastumisen vuoksi.