Nyt näkyi reippaasti läpi! Suomalaistaustainen supermalli videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen äidin tytär, supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Nyt Elsa on poseerannut alusvaatteissa, joiden rintaliivit paljastivat lähes koko sisältönsä melko selkeästi. Läpinäkyvyys on sinänsä normaalia, mutta aika näyttää reagoiko alastomuuden sääntöjen osalta melko tarkka Instagram asiaan.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.