Megan Fox osittain läpinäkyvässä bilemekossa – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuumimmaksi naiseksi useasti rankattu Megan Fox ja hänen poikaystävänsä Machine Gun Kelly valmistelevat lehtiväitteiden mukaan parhaillaan tulevia häitään. Aika näyttää koska näyttävä julkkispari avioituu.

Tällä kertaa Megan poseeraa näyttävässä kuvakoosteessa muun muassa mustassa iltapuvussa, joka on valmistettu pääosin läpinäkyvästä materiaalista. Tarina ei kerro missä Megan on tässä asussa juhlinut tai aikoo juhlia, mutta siellä asu kääntää taatusti katseet puoleensa.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, kihlautuivat alkuvuodesta spirituaalisessa seremoniassa. He joivat muun muassa toistensa verta. Fox uskoo heidän olevan sielunkumppaneita ja ajautuneensa yhteen aiemmissa elämissä sekä kaikissa tulevissa myös.