Poliisi löysi kadonneen X Factor -tähden passin – pankkitiliä tai puhelinta ei ole käytetty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Espanjan poliisiviranomaiset ovat löytäneet Barcelonassa lokakuun lopulla kadonneen brittiläisen X Factor -esiintyjän ja rugbypelaajan Levi Davisin passin. Hänet on nähty viimeksi Barcelonassa The Old Irish Pubissa 29. lokakuuta. Tällöin 24-vuotias mies oli kertonut ystävälleen Richard Squirelle, että menee tapaamaan ystäviään.

Sen jälkeen Davis ei ole käyttänyt puhelintaan tai pankkikorttiaan. Miehen tiedetään kärsivän mielenterveysongelmista. Davisin äiti matkusti Barcelonaan etsimään poikaansa, mutta tuloksetta. Levi oli kertonut aikovansa matkustaa ympäri Espanjaa, jonka jälkeen hänen oli tarkoitus nähdä ystäviään Ranskassa. Kukaan ei ole nähnyt tai kuullut hänestä mitään, Daily Mail raportoi.

Netissä levisi äskettäin yksi epävarma havainto, jonka mukaan mies olisi nähty noin 10 minuutin päässä pubista sekavan oloisena katoamispäivänä. Poliisi tarkastaa muutamia havaintoja, mutta niistä ei ole täyttä varmuutta. Levi esiintyi Celebrity X Factorissa muutama vuosi sitten. Syyskuussa hän kertoi lehtihaastattelussa olevansa biseksuaali. Hän kertoi myös avoimesti kärsineensä mielenterveysongelmista, kuten ahdistuksesta ja masennuksesta.