Britney Spearsin tissisirkus jatkuu – nakuilee nyt uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Britney Spears on herättänyt viime aikoina kovasti huomiota sosiaalisen median käytöllään, sillä hän on välillä poseerannut kuvissaan täysin alastomana ja välillä hänen tilinsä on kadonnut kokonaan. Nyt alastonkuvat ovat saaneet jatkoa.

Viime aikoina Spears on kuvattu makoilemassa täysin alastomana uimarannalla ja nyt sama meno on jatkunut Instagramissa. Tuoreessa päivityksessään poptähti makaa alastomana rantaviivalla ja koskettelee itseään rinnoista. Ilmeestä päätellen melko nautinnollisesti.

Tälläkin kerralla tarvittiin sensuuria, jotta somepalvelu ei poistaisi hänen alastonkuviaan välittömästi liian rohkeina. Tuoreet kuvat ovat kuitenkin niin rohkeita, että ne voidaan ehkä myös sensuroituna tulkita liian paljastaviksi.