Ennätystehtailija heitti paperilennokin maaliin 15 metrin päästä – pystyisitkö samaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paperilennokin voi saada lentämään kymmenienkin metrien matkan, mutta tiettyyn kohteeseen osuminen voi olla haastavampaa. Yhdysvaltalainen ennätystehtailija onnistui taannoin rikkomaan lennokin heittämiseen liittyvän ennätyksen.

David Rush heitti paperilenokin maaliina toimineeseen ämpäriin 15 metrin päästä. Hän rikkoi aikaisemman ennätyksen, joka oli kuusi metriä. Rushin mukaan suorituksen onnistumista edelsivät lukuisat epäonnistuneet yritykset.

Rushilla on paperilennokkitempauksen myötä hallussaan yhteensä 251 ennätystä. Kaikkien aikojen pisimmän paperillenokin heiton ennätys rikottiin aikaisemmin tänä vuonna Etelä-Koreassa. Lennokki päätyi liitämään 77,1 metrin päähän.