Mikä kaunotar! Janni Hussi lekotteli biksuissa: ”Sipsukkaa rannalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Janni Hussi toimii nykyisin juontotöiden lisäksi myös muun muassa yrittäjänä, Syke-sarjan näyttelijänä ja hänet nähtiin äskettäin myös Big Brother -realitysarjan juontajana. Todella hurjan aluevaltauksen hän teki taannoin ryhdyttyään rallikisoihin Sami Pajarin kartturiksi.

Vauhdikkaan Jannin arki on nyt keskeytynyt hetkeksi rentoon aurinkolomaan, josta hän julkaisi somessa tyylikkään kuvasarjan. Otoksissa Hussi istuskelee uimarannalla pyyhkeen päällä ja nauttii sekä auringosta että nauhoista.

Hussin ralliprojekti sai alkunsa viime keväänä, kun nuorten maailmanmestaruuden rallissa taannoin voittanut Sami Pajari soitti Aamulypsyn studioon ja tarjosi Jennille kartturin pestiä. Hussi tarttui tarjoukseen ja päätyi ralliautoon kartturin penkille.