Mies viikkasi 31 paitaa minuutissa – pystyisitkö samaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaatteiden viikkaus sujuu sitä paljon tehneiltä tutulla rutiinilla. Moni kokoneinkaan paitojen taittelija ei todennäköisesti kuitenkaan pystyisi aivan samaan, kuin Yhdysvaltojen Idahossa asuva David Rush.

Rush onnistui viikkaamaan 31 t-paitaa yhden minuutin aikana. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti hänen rikkoneen aikaisemman t-paitojen viikkaamisen ennätyksen, joka oli 23 paitaa minuutissa. Rush kertoi perhetyneensä lukuisiin viikkaustekniikoihin ja todenneensa parhaaksi tavan, jossa taitetaan ensin hihat yksi kerrallaan ja sen jälkeen paidan alaosa.

Rush tunnetaan ennätystehtailijana, sillä hänellä on hallussaan jo yli 250 Guinnessin ennätystenkijan titteliä. Viikkaamistempaus ei ole hänen ainoa t-paitoihin liittyvä ennätyksensä. Hän on aikaisemmin rikkonut myös paitojen pyykkinarulle ripustamisen ja päälle pukemisen minuuttiennätykset.