Muistatko vielä nämä 1980- ja 1990-lukujen hittilahjat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänäkin jouluna lasten joulupaketeista paljastuu kuluneen vuoden hittileluja ja härveleitä. Kyseessä ei tietenkään ole uusi ilmiö. Moni muistelee vielä aikuisenakin sitä riemua, joka syntyi odotetun hittilelun paljastuessa lahjakääreen alta jouluaattona.

Youtuben Rhetty for History -kanavan tuore video tarjoaa x-sukupolven edustajille ja milleniaaleille todellisen nostalgiarysäyksen. Videolla nimittäin esitellään 1980- ja 90-lukujen hittileluja ja kerrotaan niiden historiasta. Perinteisempien lelujen lisäksi listalle on päässyt esimerkiksi pelikonsoleita.

Videokoosteeseen ovat päässeet mukaan muun muassa Rubikin kuutio, Kaalimaan kakakarat, Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat, Trollinuket, Nintendon konsolit, Furby ja virtuaalilemmikki Tagagotchi. Mahtuupa mukaan myös tuotteita, jotka ovat jääneet Suomessa hieman tuntemattomammiksi.