Tammikuussa haaveillaan asuntoautoilusta – Caravan-messut järjestetään tauon jälkeen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat innostuneet reissaamaan asuntoautoilla. Ihmiset kunnostavat vanhoja klassikoita pyörillä kulkeviksi lomamökeiksi tai ostavat uudenkarhean asuntoauton luksustyylisempää matkailua varten. Nyt ideoihin ja tarjontaan pääsee tutustumaan Caravan-messuilla.

Helsingin Caravan 2023 -messut tarjoaa ajoneuvomatkailusta kiinnostuneille perjantaista sunnuntaihin 20.-22.1.2023 Helsingin Messukeskukseen laajan kattauksen uusia matkailuajoneuvoja. Tulevia reissuja pääsee suunnittelemaan samanaikaisesti järjestettävillä Matkamessuilla.

Helsingin Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuautoja ja -vaunuja. Esillä on tänä vuonna entistä enemmän retkeilyautoja, joiden suosio on kasvussa. Tällä kertaa mukana on lähes 30 merkkiä ja matkailuajoneuvoja on Helsingin Messukeskuksen kolmessa hallissa useita satoja.