Poptähti Rita Oran biksut jäivät pieneksi – käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät lehtitietojen mukaan taannoin salaa naimisiin yksityisessä seremoniassa Lontoossa. Sittemmin Rita on kuitenkin bongattu somessa lähinnä yksikseen.

Nyt Rita on kuvattu nautiskelemassa vapaapäivästään rannalla, jossa hän poseerasi niukoissa sinisissä biksuissa, jotka eivät olleet kooltaan ainakaan liian suuret. Tässä asussa Ora ei taatusti jäänyt keneltään huomaamatta.

Rita Oran sukunimen kerrotaan olevan nykyään Waititi-Ora. Julkkispari seurusteli ennen naimisiinmenoa noin puolentoista vuoden ajan. Ora ja Waititi tapasivat Australiassa, jossa poptähti on toiminut The Voice -ohjelman tähtivalmentajana. Pari teki suhteestaan julkisen The Suicide Squad -elokuvan ensi-illan punaisella matolla Los Angelesissa elokuussa 2021.