Rallitähti Ken Block on kuollut – menehtyi moottorikelkkaonnettomuudessa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen moottori- ja exreme-urheilun monitaituri Ken Block on kuollut Utahin osavaltiossa. Muun muassa rallikuskina tunnettu Block oli menenhtyessään 55-vuotias.

Block kuoli jouduttuaan moottorikelkkaonnettomuuteen Wasatchin piirikunnassa. TMZ:n mukaan Block oli ajamassa moottorikelkalla jyrkässä rinteessä, kun kulkuneuvo kääntyi ylösalaisin ja hän jäi alle. Paikalle hälytetyt ensihoitajat totesivat urheilijan kuolleen saamiinsa vammoihin.

Paikallisten viranomaisten mukaan Block oli ajamassa moottorikelkoilla ystävien kanssa, mutta oli onnettomuushetkellä yksin. Hän julkaisi vielä maanantaina Instagram-tarinoissaan kuvan moottorikelkoistaan.

Erityisesti Yhdysvalloissa tunnettu Ken Block teki kansainvälistä uraa ralliautoilun parissa vuodesta 2005 lähtien. Hän kilpaili myös lukuisten muiden vauhdikkaiden lajien, kuten lumilautailun, skeittaamisen ja motocrossin parissa. Block tunnetaan myös skeittivaatemerkki DC Shoesin toisena perustajana.