Tytär paljasti Kim Kardashianin ilman peruukkia – tällaiset tähden omat hiukset ovat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muun muassa realitytähtenä ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian näyttäytyy julkisuudessa yleensä täysissä meikeissä ja hiukset ammattilaisen muotoilemina. Nyt 42-vuotiaan kaunottaren tytär North West ikuisti naisen kuitenkin ilman peruukkia hänen TikTok-videolleen.

Kim Kardashian on perustanut yhdessä yhdeksänvuotiaan tyttärensä Northin kanssa Kim and North -nimisen TikTok-kanavan, jossa tytär saa toteuttaa itseään ja julkaista hauskoja videoita. Kim tarkistaa sisällön aina ennen julkaisua ja päätti nyt antaa Northin julkaista videon, jossa hän esiintyy ilman meikkiä ja hiuslisäkkeitään.

Kim Kardashian on jo pidemmän aikaa nähty pelkästään pitkissä hiuksissa. Nainen on vuorotellut tummien ja vaaleiden hiusten välillä, mikä antaakin ymmärtää, että kyseessä ei ole hiustenpidennykset vaan taidokkaasti tehdyt peruukit. Videolta käy ilmi, että naisen omat hiukset ovat nykyään melko vaaleat ja pituudeltaan hieman yli hartioiden mittaiset.

@kimandnorth

♬ original sound – ✰ Christmas sounds ✰