Elizabeth Hurleyn juhla-asu nuolee vartaloa – bilekuningatar varasti huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Elizabeth Hurley on uuden vuoden ehdoton kuningatar. Hän vietti vuodenvaihteen juhlia upeassa vartaloa myötäilevässä asussa, mikä oli vuorattu kimaltelevilla yksityiskohdilla. Asun viimeisteli näyttävä päähine ja dramaattinen silmämeikki.

– Kataransuloiset hyvästit vuodelle 2022, vuodelle, joka sisälsi sekä äärimmäisen iloisia että todella surullisia muistoja, hän kirjoitti Instagramiin.

– Nyt on vuosi 2023 ja toivotaan kaikkien unelmien toteutumista.

Upea 57-vuotias kaunotar poseerasi 20-vuotiaan poikansa Damianin ja useiden ystäviensä kanssa uudenvuodenaaton juhlissa. Hän on julkaissut viime vuosina runsaasti uimapukukuvia, koska naisella on oma uima-asumallisto ja hän on koronatilanteesta johtuen joutunut järjestämään kuvaukset kotonaan ja esiintymään niissä itse.

– Mitä vanhemmaksi tulet, sitä paremmalta näytät! Vau, kommentoivat fanit ja ylistivät näyttelijän rohkeaa asua.