Hulvaton imitointi levisi viraaliksi: ”Näin eri artistit laulavat oh-sanan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monen mielestä voi olla hauskaa imitoida ja matkia toisten ihmisten puheita ja eleitä. Jotkut osaavat sen jopa niin hyvin, että saavat imitoimisesta ja muiden viihdyttämisestä tienattua oman elantonsa.

Artisti ja sosiaalisen median vaikuttaja Tori Ginter on onnistunut kasvattamaan suosiotaan TikTok-sovelluksessa imitoimalla muita artisteja. Nainen on julkaissut viraaliksi levinneen videon, jossa hän esittelee miten eri artistit laulavat sanan oh.

Videolla Tori Ginter esittelee upeaa laulutaitoaan imitoiden samalla tunnettuja artisteja. Nainen laulaa muun muassa Lady Gagan, Billie Eilishin ja Shakiran äänillä ja on onnistunut matkimaan laulajien äänensävyt, laulutekniikan ja maneerit jo hyvin lyhyeen ja yksinkertaiseen laulunäytteeseen.