Muistatko Ninja Sarasalon? Joutui pakkohoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-ikäisenä huippumalliksi noussut suomalainen Ninja Sarasalo on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Nelikymppinen nainen joutui kertomansa mukaan viime vuonna huumatuksi Tallinnan laivalla.

– En muista puoliakaan siitä reissusta. Meidät nimittäin huumattiin siellä laivalla. Mieheni meni niin sekaisin, että hän luuli minun myrkyttäneen hänet. Siksi paikalle soitettiin poliisit. Verestäni löytyi 12:ta huumetta, ja jouduin lopulta putkaan, Sarasalo kertoi Seiska-lehdelle.

Sen jälkeen nainen joutui psykoosiin ja pakkohoitoon. Sarasalo muistelee kulunutta vuotta Instagramissa. Hän kertoo kohdanneensa viime vuonna enemmän tunteita kuin koskaan aiemmin.

– Elämä ei ole mulle varmasti ikinä opettanut yhtä paljon kuin vuosi 2022. Olen käynyt huipulla ja myös nähnyt pohjaankin. Sydän on revitty paikoiltaan ja otettu taas hellään huomaan, hän muistelee ja kertoo luottavansa nykyisin enemmän Jumalan johdatukseen.

– Elämä kantaa.