Suosittu Laulu rakkaudelle -ohjelma tulee jälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman kolmas kausi alkaa helmikuussa. Musiikkiohjelman uudella tuotantokaudella on jälleen unohtumattomia elämyksiä ja upeita musiikkiesityksiä. Avausjaksossa yllätysten tuoliin istuu muun muassa pääministeri Sanna Marin.

– Tämä on sellainen viihdeohjelma, jossa yllätettävinä voidaan nähdä presidentti ja pääministeri, ja se on upeaa! Tässä siis pieni juonipaljastus – presidentti Tarja Halonen ja pääministeri Sanna Marin istuvat yllätysten tuolissa kolmoskaudella, juontaja Marja Hintikka vinkkaa.

– Ohjelmassa hänestä paljastuu pääministerin fanituksen kohde, josta aiemmin ovat tienneet vain hänen läheisimmät ystävänsä, juontaja myhäilee.

Laulu rakkaudelle -kokemuksesta pääsevät nauttimaan muun muassa myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen, radiojuontaja Niko Saarinen, näyttelijä Anna Airola, viisinkertainen paraolympiavoittaja Leo-Pekka Tähti, artistit Sexmane, Juha Tapio, Anna Abreu, näyttelijä Hannele Lauri, juontaja Veronica Verho ja STIG.