Tuuli kiinnitettiin Jare Tiihosen levy-yhtiöön – somessa välähti ihastuttava kuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunottarena tunnettu Tuuli oli taannoin mukana Selviytyjät-ohjelmassa Karibialla, jossa kilpailijoiden tuli selviytyä viikkojen ajan viidakossa. Tuuli on tullut monille tutuksi lähinnä sosiaalisesta mediasta, jossa hän julkaisee upeita poseerauksia. Nyt tähti on saanut levytyssopimuksen.

Tuuli on allekirjoittanut levytyssopimuksen Cheekinä tunnetun Jare Tiihosen luotsaaman Liiga Musicin kanssa. Nainen julkaisi sopimuksen allekirjoitushetkestä TikTok-kanavalleen videon, jossa sekä hän että Jare Tiihonen laittavat nimensä papereihin, minkä jälkeen kaksikko halaa toisiaan. Videon lopussa välähtää ihastuttava kuva, jossa nuori Tuuli on vuosia sitten päässyt poseeraamaan Cheekin kanssa Emma-gaalassa.

Tuulin fanit ovat odottaneet jo pitkään, että nainen julkaisisi uutta musiikkia. 23-vuotias tähti on nyt viimein julkaisemassa uuden singlen, josta hän on antanut sosiaalisessa mediassa esimakua. Tuuli on ilmoittanut, että uusi Windy Season -niminen kappale julkaistaan 13. tammikuuta.

@tuulitiktok reilu vuos sit sain aika hyvän puhelun mun LUURIIIIIN 🌚 uus biisi WINDY SEASON ulkona 13.1. #liigamusic #windyseason ♬ WINDY SEASON – TUULI

@tuulitiktok

WINDY SEASON ulkona 13.1. tallenna toi päivä sun LUURIIIIIIN 📱

♬ WINDY SEASON – TUULI