Maria Arreghini Dubaissa – opiskelijatar ei taatusti jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen 24-vuotias opiskelija Maria Arreghini on tällä hetkellä yksi Instagramin kuumista nousevista tähdistä. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Nyt näin on tapahtunut vuorostaan Dubain auringon alla.

Tuoreessa päivityksessään Maria nähdään poseeraamassa huippunäyttävänä luksushotellin yksityisellä rannalla. Yllään kaunottarella oli biksut, jotka joutuivat tekemään kovasti töitä hänen vartalonsa muotojen pitämiseksi kurissa.

Maria Arreghinilla on pian myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.