Darcey & Stacey: Yhteiset hääjuhlat on peruttu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta julkisuuteen noussut Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva sai oman ohjelmansa siskonsa Staceyn kanssa. Parivaljakko on suunnitellut yhteistä hääjuhlaa siippojensa kanssa, mutta Darceyn ero on viivästyttänyt suunnitelmia.

– Haluaisimme avioitua Florianin kanssa elokuussa. Yhteiset häät on nyt peruttu sinun ja Georgin eron vuoksi. Emme haluaisi odottaa enää Florianin kanssa enempää, mutta tarvitsen asialle sinun siunauksesi. Haluaisin myös, että tuet päätöstämme mennä eteenpäin, Stacey kertoo Darceylle suunnitemistaan.

Darcey vaikuttaa hieman vaitonaiselta. Hänen parisuhteensa on mennyt rikki ja rakkauselämä on epäonnistunut. Hän kuitenkin kunnioittaa, että sisarensa on odottanut, mutta nyt heidän on aika astua vihille. Darcey jää odottamaan omaa onneaan, mikä on ollut hieman monimutkainen ja epäsuotuisa.

– Tämä on katkeransuloista, koska Stacey saa jotain mitä minäkin haluaisin, mutta olen myös onnellinen hänen puolestaan, Darcey kertoo.