Erika Vikman ja Jyrki 69 yhdessä lavalla Emma-gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma-gaala järjestetään jälleen perjantaina 3. helmikuuta. Tapahtumassa palkitaan perinteiseen tapaan vuoden menestyneimmät suomalaisartistit ja musiikkialan ammattilaiset. Illan aikana nähdään myös live-esityksiä.

40-vuotisjuhlaansa tänä vuonna viettävässä Emma-gaalassa nähdään ja kuullaan muun muassa yllättävää yhteistyötä. Lavalle nousevat JVG ja Samu Haber, jotka esittävät perjantaina julkaistavan yhteiskappaleensa Purjeissa. Gaalassa esiintyvät myös muun muassa Isac Elliot, Sexmane, Gettomasa, Van Hegen, Etta, Pihlaja, Ville Valo, Vesala ja Maija Vilkkumaa.

Illan aikana palkintoa jakamaan nousevat yhdessä Jyrki 69 ja Erika Vikman, jotka olivat taannoin suhdehuhujen keskiössä. Palkintoja jakavat myös esimerkiksi Blind Channel, Behm, Ellinoora, Robin Packalen, Paleface, Yona ja Ismo Alanko. Gaalan juontajana toimii Heikki Paasonen.

Ehdokkuuksia keräsivät eniten tänä vuonna Ram pam pam -hitistään tunnettu Bess, jyväskyläläisräppäri Gettomasa ja indie pop -artisti Pehmoaino. Emma Gaala esitetään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa perjantaina kello 20 alkaen.