Kaulasen perheen kauhun hetket: Sairastumisen syy selvisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkistähdet Sampo ja Minttu Kaulanen ovat viettäneet pitkän loman Thaimaassa. Loma päättyi Mintun ja Baban sairaalareissuun. Perhe on jo kotimatkalla matkustaen hulppeasti Finnairin Business-luokassa. Sairastumisen syy on myös selvinnyt.

– Lopullinen diagnoosi oli tosiaan siellä sairaalassa ruokamyrkytys, Minttu Kaulanen kertoo Instagramin tarinoissaan.

He olivat saaneet matkustamista varten terveysasiakirjat ja lääkärintodistukset. Perhe kehui sitä, miten hyvin heistä on pidetty huolta. Pyörätuolilla lentokentällä liikkunut Rianna piristyi silminnähden sen jälkeen, kun hän sai tietää pääsevänsä kotiin.

Jounin Kaupan yrittäjäpari on ollut reissussa yli kuukauden. He matkustivat Thaimaahan 25. joulukuuta. Alunperin perheen paluulennon oli tarkoitus lähteä jo tämän viikon tiistaina, mutta sairastuminen viivästytti kotiinpaluuta.