Pamela Anderson etsii kuudetta aviomiestä: ”Vielä elämää jäljellä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja entinen Playboy-malli Pamela Anderson meni jouluna 2020 naimisiin henkivartijanaan työskennelleen Dan Hayhurstin kanssa. Avioliitto kesti kuitenkin vain noin vuoden ajan. Vuosi sitten tammikuussa Pamela Anderson haki avioeroa kotimaassaan Kanadassa.

Pamela Andersonille avioliitto oli jo viides, joka päättyi eroon. Nainen ei siitä huolimatta edelleenkään halua luovuttaa rakkauden suhteen. Hän kertoi Daily Mail -sivuston mukaan etsivänsä tällä hetkellä aviomiestä numero kuusi.

Pamela Anderson on 55-vuotias ja hän on sitä mieltä, että hänellä on vielä niin paljon elämää jäljellä, että siihen mahtuu hyvinkin vielä yksi tai useampi avioliitto. Hän ainakin toivoo menevänsä vielä joskus naimisiin, koska hänellä on vielä niin paljon elämää jäljellä.