Williamin kanssa seurusteleva Linda Manuella paljasti: ”Haluan lapsia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen sosiaalisen median vaikuttaja ja kuntovalmentaja Linda Manuella on nykyään räppäri Williamin avopuoliso. Saman katon alla asuva pari tutustui toisiinsa jo muutama vuosi sitten. William seurusteli tällöin toisen fitness-kissa Sonja Aiellon kanssa.

Suomalainen räppäri William, joka on syntymänimeltään Ville Virtanen ja Sonja Aiello erosivat viime vuonna keväällä. Jo alkukesästä räppäri nähtiin Linda Manuellan kanssa hempeissä tunnelmissa ja pari vahvisti suhteensa. He ovat asuneet yhdessä käytännössä siitä lähtien.

Kysymys ja vastaus -hetken faneilleen järjestänyt Linda Manuella paljasti Instagramissa, että hän oli Williamin kanssa tuttuja jo pidempään, mutta sinkkuina he antoivat toisilleen luvan syventää ystävyyden rakkaudeksi. Pariskunta suunnittelee tulevaisuutta, johon kuuluu muun muassa perheenlisäys jossain vaiheessa.

– Jooooo haluan (lapsia)! En oikein tiedä, en usko, että on jotain tiettyä ikää, ehkä se vain sitten tulee, kun tulee, Linda kirjoitti.

Helsinkiläinen personal trainerina työskentelevä Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää.