Sarah Jessica Parker hytisi kylmästä – kuvasivat kevätkohtauksia New Yorkin kaduilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

HBO Maxin taannoinen And Just Like That… jatkoi suositun Sinkkuelämää-sarjan hahmojen tarinaa. Kymmenosaisessa sarjassa olivat mukana kaikki alkuperäisen sarjan päähenkilöt Kim Cattrallin näyttelemää Samanthaa lukuunottamatta. Nyt ohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset ovat viimein käynnistyneet.

TikTokissa on alkanut leviämään video, jossa nähdään Sarah Jessica Parker kuvausten keskellä. Näyttelijän työ ei ole aina kovinkaan loistokasta, mikä käy videoklipistä ilmi. Kuvausryhmä nimittäin kuvaa sarjaan jaksoja, joiden näytellään tapahtuneen keväisessä New Yorkissa.

Lämpimän kevätpäivän sijaan New Yorkissa on videon julkaisijan mukaan kuitenkin vain neljä astetta lämmintä. Kyseessä on vielä hyvin tuulinen päivä ja videolla nähdäänkin miten Sarah Jessica Parker hytisee kylmästä, mutta onnistuu rauhoittamaan itsensä juuri kuvaushetkellä vain siksi aikaa, että he saavat lyhyen kävelyn kuvattua.

@mickmicknyc Sarah Jessica Parker being a true trouper on the #andjustlikethat filming set 🥶🎬 They were filming “Spring” in the end of January!! The temperature outside was 40 degrees Fahrenheit and windy!!! #ajlt #sjp #sarahjessicaparker ♬ original sound – New York Mickey