Hilary Swank esitteli jättimäisen vatsansa – 48-vuotias odottaa kaksosia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijätähti Hilary Ann Swank on tullut monille tutuksi hänen roolistaan Boys Don’t Cry, Million Dollar Baby sekä P.S. Rakastan sinua -elokuvista. Tällä hetkellä nainen on raskaana ja odottaa esikoislapsiaan.

Hilary Swank on kertonut viime vuoden loppupuolella odottavansa hänen puolisonsa Philip Schneiderin kanssa perheenlisäystä. Pariskunta odottaa kaksosia, joiden laskettu aika onkin jo nurkan takana. Tähti on nyt esitellyt raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa.

Hilary Swank julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään tähden näyttävä sivuprofiili. 48-vuotias tähti näyttää todella hehkuvan raskaana. Naisella on kuvassaan mustat legginsit ja rintaliivit, jotka esittelevät osittain paljaana olevaa raskausvatsaa.