Turvatarkastajien yllätyslöytö – matkalaukussa oli delfiinin pääkallo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tulliviranomaiset löysivät erikoisen esineen matkalaukusta viime kuun lopulla Detroit Metropolitanin lentokentällä. Matkalaukku oli hylätty lentokentälle. Sieltä paljastui nuoren delfiinin pääkallo.

Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitoksen edustajat löysivät kallonmuotoisen esineen suoritettuaan rutiinikuvauksen matkatavaroista. Matkalaukku oli joutunut eroon omistajastaan kuljetuksen aikana. US Fish and Wildlife Servicen viranomaisten suorittaman tutkimuksen jälkeen ihmetystä herättänyt esine todettiin nuoren delfiinin kalloksi.

– Villieläinten, erityisesti suojeltujen eläinten, hallussapito on kiellettyä, satama-alueen johtaja Robert Larkin tiedotti.

– Suhtaudumme villieläinten salakuljetukseen vakavasti ja teemme tiivistä yhteistyötä liittovaltion kumppaneidemme kanssa Yhdysvaltain kala- ja villieläinpalvelussa suojellaksemme villieläimiä ja niiden elinympäristöjä.