Jennifer Lopez ja Ben Affleck riitelivät suorassa lähetyksessä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jennifer Lopez ja näyttelijäkomistus Ben Affleck veivät parisuhteensa taannoin uudelle tasolle menemällä ylllättäen naimisiin pienimuotoisissa salahäissä Las Vegasissa. Jennifer Lopez onkin aiemmin kommentoinut, että viime vuosi oli hänen elämänsä paras vuosi sen jälkeen kun hän on saanut lapsensa.

Jennifer Lopez saapui viikonloppuna järjestettyyn 2023 Grammy Awards -gaalaan hänen tuoreen aviomiehensä Ben Affleckin kanssa. Suorassa lähetyksessä kamera otti heidät lähikuviin juuri sellaisella hetkellä kun pariskunnalla näyttää olevan sanaharkkaa. Tämä on saanut jo fanit spekuloimaan sitä kauanko rakastavaisten avio-onni kestää.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck seurustelivat nuorina vasta Hollywoodiin tulleina tähtinä, mutta erosivat ja rakensivat elämänsä toisten ihmisten kanssa. Nyt nämä eronneet ja perheelliset supertähdet löysivät toisensa uudelleen ja päättivät edetä suhteessaan nopeasti avioliittoon saakka.

@moviemaniacs Ben Affleck front row at the Grammys. #grammys #grammys2023 #benaffleck #jenniferlopez #jlosuperbowlchallenge #jlopez #bennifer #grammy #celeb #celebrity #celebrities #celebs #movie #movies #batman #batmanedit #movie #movies #moviefacts ♬ Flowers – Miley Cyrus