Sonja Aiello muutti Espanjaan – kuvat sykähdyttävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen hyvinvointivalmentaja Sonja Aiello on pakannut koiransa sekä kimpsut ja kampsut kasaan karistaakseen Suomen pölyt jaloistaan. Kaunotar on päättänyt kokeilla siipiään Espanjan auringon alla määrittelemättömän ajan. Ainakin alku muutoksessa näyttää lupaavalta, mikäli uskomme hänen Instagramin sisällön kertovan koko totuuden tilanteesta.

– Pitkään oon pohtinut, että pitäiskö meidän Bibin kanssa lähteä pidemmälle reissulle. Elämään meidän näköistä arkea hetkeksi johonkin ihan toisiin maisemiin. Tässä sitä ollaan. Tätä mä oon halunnut. Vihdoin uskalsin tämän(kin) toteuttaa. Suunnitelmat reissulle on: treenata, tehdä töitä, kuvata teille kontenttia, jakaa mun ajatuksia ja pysähtyä niiden äärelle. Muuten oon aika avoin tälle matkalle. Mulla on fiilis, että tää voi avata mulle paljon ovia ja ehkä jopa sulkea joitakin, kuka tietää, Aiello pohdiskelee.

– Oon ottanut meille ihan mielettömän kivan kämpänmissä varmasti viihdytään pidempi aika, hän myös kehaisee.

Asunnosta on kuvia myöhemmissä postauksissa ja se näyttää viihtyisältä. Hän on ostanut pelkästään menolipun Espanjaan, joten kotiinpaluusta ei ole vielä tietoa. Bikini fitness -urheilija Sonja Aiellon Sa Life Oy on menestynyt erinomaisesti viime vuosina.