Cristal Snow teki rikosilmoituksen uhkaavista somekommenteista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ylen uutuusohjelma Hengaillaan sai ensiesityksensä televisiossa viikko sitten. Juontaja Cristal Snow, oikealta nimeltään Tapio Huuska, kilpaili ensimmäisessä jaksossa televisiopersoona Sauli Koskisen kanssa Laura Malmivaaraa ja Meeri Koutaniemeä vastaan. Cristal Snow sai televisioesiintymisensä jälkeen paljon negatiivista palautetta ja törkeitä viestejä sosiaalisen median kanavilleen.

Cristal Snow avautui Instagram-kanavallaan kommenteista, joita hänelle kirjoiteltiin. ”Kommenteista päätellen voisi luulla, että eilen olisin murhannut jonkun”, Snow kirjoitti Instagram-kuvansa yhteydessä. Snown saamat kommentit sisälsivät homofobiaa, naisvihaa ja kaikenlaista ala-arvoista nimittelyä.

Nyt Cristal Snow kertoi Instagram-tarinassaan, että hän on päättänyt toimia ja puuttua kunnolla ilkeisiin kommentteihin ja somekiusaamiseen. Osa kommenteista on ollut niin uhkaavia, että häntä on neuvottu tekemään niiden pohjalta rikosilmoitukset. Näin Cristal Snow kertoi myös toimineensa ja on nyt tehnyt joidenkin kommenttien pohjalta niiden kirjoittajista rikosilmoitukset. Cristal Snow halusi muistutti seuraajiaan myös siitä, että teoilla on seurauksia ja mitä tahansa ei saa internetissäkään tehdä.