Teneriffa toimii aina – seitsemän parasta matkailuvinkkiä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Teneriffa on Kanariansaarten suurin saari. Asukasluvultaan se on Espanjan suurin ja Mallorcan jälkeen toiseksi suurin saari pinta-alaltaan. Nyt on listattu seitsemän parasta matkailuvinkkiä Teneriffalle.

1. Tutustu Güímarin pyramideihin.

Vieraile Güímar Pyramids -etnografisessa puistossa. Ulkoilmamuseo heijastelee Teneriffan kulttuuria, historiaa ja ainutlaatuista kasvitiedettä, ja sen pinta-ala on 65.000 neliömetriä. Alue tarjoilee useita ulkoilureittejä ja kuusi pyramidia. Koko kierros kestää noin kolme tuntia.

2. Shoppaile ja syö Puerto de La Cruzissa.

Kyseessä on Teneriffan pienin kunta ja ensimmäinen paikka, joka perustettiin Kanariansaarten matkailukeskukseksi. Alueella on yli 140 suojeltua rakennusta. Se on täydellinen pitkille kävelyretkille. Voit viettää päivän ostoksilla ja nauttia Teneriffan herkullisesta ruoasta.

3. Tutustu Anagan maaseutupuistoon.

Anaga on kauniiden vuorijonojen ja rosoisten huippujen välissä. Reitti johtaa viehättäville rannalle. Tässä puistossa on runsas valikoima kasvistoa ja eläimistöä, lintuja ja selkärangattomia. Tässä idyllisessä paikassa voit harrastaa patikointia, ratsastusta, maastopyöräilyä tai voit surffata ja sukeltaa.

4. Nauti Guachinchesissa.

Jos olet espanjalaisen gastronomian fani ja haluat kokeilla uusia ja ainutlaatuisia makuja, tulee sinun vierailla Teneriffan pohjoisosassa. Guanchinchest tarjoaa vierailijoilleen ja paikallisille parasta ja hienointa ruokaa.

5. Rentoudu Teneriffan kauniissa luonnonaltaissa.

Tejinasta löydät ainutlaatuisen ja kauniin Joverin luonnonaltaan, jossa voit ottaa virkistävän ja rentouttavan kylvyn sen makeassa vedessä. Teneriffalla on myös monia muita luonnonaltaita, kuten Bajamar.

6. Nauti opastetusta kierroksesta merellä.

Osallistu opastetulle merikierrokselle Apnea Academyn kanssa. Heillä on kaikki tarvittavat varusteet sukeltamiseen ja melontaan.

7. Vieraile Draco de Icod de los Vinosissa.

Teneriffan pohjoispuolella on Draco-niminen puuyksilö. Se on lähes tuhat vuotta vanha ja 20 metriä korkea. Alue sopii koko perheen vierailukohteeksi.

Lähde: Holidu