Jutta Larm uimapukukuvassa lonkkaleikkauksen jälkeen: ”Pakaroissa tosi pitkät arvet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Jutta Larm nousi koko kansan tietoisuuteen 22 vuotta sitten suomalaisesta ohjelmasta Suuri Seikkailu. Sen jälkeen nainen on toiminut erilaisissa televisioprojekteissa. Hän on myös toiminut yrittäjänä eri aloilla. Hyvinvointivaikuttajana nykyään ansioituva Jutta Larm kävi viime vuoden lopulla lonkkaleikkauksessa.

– Olen aikoinaan ollut monen asian suhteen melkoinen perfektionisti. Sitä tuppasi nuorempana ajattelemaan, että pakko tehdä täydellisesti, muuten ei kelpaa. Varsinkaan itselleen. Sidoin oman arvoni saavutuksiin ja toisten hyväksyntään, mutta en ollut itse ikinä tyytyväinen, Jutta kirjoittaa Instagramissa.

Hän on julkaissut avantouinnin yhteydessä ikuistetun uimapukukuvan, jossa naisella on päässä tupsupipo ja musta uimapuku. Hän seisoo talvisella laiturilla järvimaisemassa avannon äärellä. Nainen kertoo, että kastoi varpaansa avantoon, mutta uimaan ei vielä ollut menemistä.

– Vanhemmalla iällä oon myös oppinut kuuntelemaan kehon ja mielen viestejä paremmin ja täydellisyyden tavoittelu on jäänyt. Joskus saan jopa enemmän aikaiseksi kun teen vain tarpeellisen.

Leikkauksesta on muistona pakaran syrjää koristava arpi. Jutta muistuttaa, että usein aitous on kiinnostavampaa kuin sliipattu lopputulos. Ihmiset kaipaavat tänä päivänä asioita, jotka kertovat totuutta ilman pullistelua tai filttereitä.

– Pakaroissa mulla on tosi pitkät arvet lonkkaleikkauksesta, eikä ne hidasta mun menoa yhtään.