Salma Hayek kutsui Magic Mike -stripparit kotiinsa – näin aviomies reagoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Salma Hayek nähdään uudessa Magic Mike’s Last Dance -elokuvassa Maxandra Mendozan roolissa.

Magic Mike -elokuvat ovat pullollaan hyvännäköisiä tanssijoita, jotka näyttelevät elokuvassa strippareita. Aluksi Salma Hayekille tuli huono omatunto siitä, että hän vietti sellaisessa porukassa päivänsä ja nautti heidän seurastaan. Nainen sai kuitenkin ilokseen huomata, että se ei haitannut aviomiestä lainkaan.

Salma Hayek on naimisissa ranskalaisen bisnesmiehen François-Henri Pinaultin kanssa. Pinault oli kertonut suoraan vaimolleen, että häntä ei haittaa lainkaan se, että Salma Hayek ystävystyy tanssijoiden kanssa. 56-vuotias Salma Hayek kertoi People-sivuston haastattelussa viettäneensä tanssijoiden kanssa paljonkin aikaa ja kutsuneensa heidät jopa hänen kotiinsakin.