Sisarvaimoista eronnut Christine Brown löysi uuden kumppanin: ”Hän on unelmieni mies”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimoista tunnetuksi tullut Christine Brown haluaa nyt antaa rakkaudelle uuden mahdollisuuden erottuaan pitkäaikaisesta liitostaan Kody Brownista. Hän aloitti hiljattain deittailun ja pyysi tällöin faneiltaan apua.

– Olen aloittanut taas deittailun. Pyhä jysäys! Tämä on outoa, Brown kirjoitti Instagramiinsa.

– Nettideittailu on hullua! Onko kenelläkään antaa neuvoja seurusteluun 50-vuotiaana?!, Brown kysyi hymyillen.

Nyt nainen on jatkanut romanttiseen elämäänsä liittyvien uutisten kertomista, sillä hän on löytänyt rinnalleen uuden miehen. Christine Brown kuvailee miehen olevan hänen unelmiensa partneri. Nainen on esitellyt hänet jo lapsilleen.

– Minun täytyy vain kertoa teille, että seurustelen erään henkilön kanssa, Christine paljasti Instagramin tarinoissa.

– Hän on ihana, romanttinen, niin ystävällinen ja kaikkea mitä olen etsinyt. Hän on uskomaton tyttäreni kanssa. Hän on täysin unelmien täyttymys! Annan teille myöhemmin lisätietoja, mutta ah! Olen niin innoissani, hän päätti viestin hymyillen.

Christine ilmoitti lopettavansa 25 vuotta kestäneen hengellisen liiton lastensa isän Kodyn kanssa marraskuussa 2021. Kodylla on tällä hetkellä vain yksi vaimo jäljellä: 44-vuotias Robyn. Pariskunta on saanut runsaasti arvostelua osakseen sen jälkeen, kun muut sisarvaimot päättivät pakata laukkunsa ja lähteä liitosta.

https://www.instagram.com/p/CoA1dgIPhsj/

https://www.instagram.com/p/CoYT3WNj2My/?hl=fi