Jennifer Lopez kommentoi Ben Affleck -meemejä: ”Aviomieheni iloinen ilme”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jennifer Lopez ja näyttelijäkomistus Ben Affleck veivät parisuhteensa taannoin uudelle tasolle menemällä ylllättäin naimisiin pienimuotoisissa salahäissä Las Vegasissa. He osallistuivat ensimmäistä kertaa avioparina Grammy-gaalaan, jossa kamerat kuvasivatkin heitä taukoamatta.

Gaalaillan jälkeen sosiaalinen media alkoi täyttymään Ben Affleckista tehtyjä meemejä. Monien mielestä mies näytti niin happamalta ja tylsistyneeltä Grammy-gaalassa, että se oli jo huvittavaa. Kamerat myös taltioivat yhden tilanteen, jossa mies näytti hyvin tuimalta ja Jennifer Lopez näytti ojentavan häntä napakasti.

Meemit ovat saavuttaneet myös Jennifer Lopezin, joka on ymmärtänyt niiden hauskuuden. Nyt poptähti on itsekin julkaissut Twitter-kanavallaan Ben Affleckista kuvan, jossa miehellä on hyvin vakava ilme kasvoillaan. ”Minun aviomieheni iloinen ilme”, lukee Jennifer Lopezin jakamassa AIR-elokuvan mainosvideossa.

@moviemaniacs Ben Affleck front row at the Grammys. #grammys #grammys2023 #benaffleck #jenniferlopez #jlosuperbowlchallenge #jlopez #bennifer #grammy #celeb #celebrity #celebrities #celebs #movie #movies #batman #batmanedit #movie #movies #moviefacts ♬ Flowers – Miley Cyrus